Usluga

Kao korporativna turistička agencija/agencija za poslovna putovanja, O tours je 100% usredotočen na pružanje najkvalitetnije usluge i podrške poslovnim putnicima. To je ono što radimo najbolje.

Naše iskustvo i znanje znači da smo dovoljno veliki da upravljamo najsloženijim zahtjevima tvrtkama svih veličina ali i dovoljno mali da pružimo prilagođenu boutique uslugu svakom svom klijentu. Ponosimo se na način na koji se brinemo za naše putnike, a to se ogleda u našem impresivnom portfelju klijenata koji koriste i cijene naše usluge.

Poticajna putovanja

Inspirirajuća poticajna i nagradna putovanja savršena su za vašu najcjenjeniju imovinu – vaše ljude.

Za naše klijente nudimo nezaboravna iskustva, od europskih vikend putovanja do aktivnih vikenda na skijaškim stazama – svaki poticajni izlet prilagođen je individualcima, parovima ili grupama bilo koje veličine. Izrađujemo fleksibilne i kreativne itinerere koji mogu uključivati razne destinacije, događaje ili timske aktivnosti. Izbor je vaš, a naš tim je s vama na svakom koraku.

Hotel i avio

Tehnologija i alati kojom se koristimo omogućuju nam jednostavnu dostupnost prikladnih letova za bilo koji putni itinerer i najboljih cijena u najširem rasponu smještaja – od nezavisnih hotela i malih B&B, do velikih međunarodnih hotelskih lanaca i jedinstvenih luksuznih hotela: nudimo sve vrste smještaja za sve budgete i ukuse.

Organiziramo transfere, razglede i posjete, registriramo sudionike stručnih skupova, pribavljamo željezničke, autobusne i brodske karte te rezerviramo rent-a-car.

O-Tours PCO d.o.o.

Gajeva 6/1, 10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 4831 444

+385 1 4813 013

otours@otours.hr

OIB: 63420097130

MB: 4853776

Kontaktirajte nas e-mailom: