Kongres stres FREE! - Odabirom naše agencije to postaje moto vašeg događaja.

GDJE GOD BILI, POSTOJE STVARI KOJE SU VAM VAŽNE

Kao profesionalni organizator kongresa osiguravamo podršku su svakom segmentu – od početka do kraja – od procesa kandidature, izrade budžeta, organizacije na licu mjesta do financijskog izvještaja i izrade evaluacijske analize.
Osim organizacije kongresa i sličnih događanja nudimo i usluge izrade individualnih poslovnih putovanja. Naš odjel poslovnih putovanja pronaći će za vas najpovoljnije veze te osigurati smještaj i transfere prema vašim potrebama, bilo za putovanja vaših zaposlenika ili za putovanje na kongres u inozemstvu – individualno ili manjih grupa.

Zašto O TOURS PCO?

O TOURS PCO TIM

Trudimo se biti najpouzdanija i najkreativnija event management tvrtka u Hrvatskoj uvijek pružajući visoke standarde kvalitete te najbolji omjer uloženog i dobivenog.

ISKUSTVO

O Tours PCO osigurava potpuni event management, uključujući pronalaženje mjesta održavanja skupa, rezervaciju smještaja, kreativni dizajn, najam tehnike, catering, hostese, prijevoz, logistiku…

KVALITETA USLUGE

Za nas je svaki događaj jedinstven i zahtijeva individualnu brigu i pažnju. Prepustite nam brigu o tehničkoj organizaciji, a vi se bezbrižno posvetite svojim gostima.

O Tours PCO d.o.o predstavlja specijaliziranu agenciju za profesionalnu organizaciju kongresa, seminara, konferencija, sastanaka i drugih društvenih događanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

O Tours PCO aktivan je član HUPKT-a (Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma).

Poslovna putovanja

Kao korporativna turistička agencija/agencija za poslovna putovanja, O Tours PCO je 100% usredotočen na pružanje najkvalitetnije usluge i podrške poslovnim putnicima.

Započnimo konferenciju zajedno

Nazovite nas ili odjavite u bilo koje vrijeme, nastojimo odgovoriti na sve upite u roku od 24 sata radnim danima.